ACHTERGROND

Jonathan Stranders is actief geweest als professioneel fotograaf en is momenteel actief als internet-ondernemer in de fotografie en creatieve sector.

Sinds 2010 leidt hij PicturePresent, een e-commerce bedrijf voor de professionele fotograaf. Picturepresent neemt heel wat taken over van de fotograaf, en zorgt voor extra mogelijkheden. Webstore-mogelijkheid, client-app voor smartphone en tablet, diverse afwerkingsmogelijkheden,…

In 2017 startte hij met Gearbooker. Een soort deelplatform voor de professionele fotograaf, audio-, video- of filmmaker. Heel wat creatievelingen hebben heel wat materiaal dat ze niet constant gebruiken. Het platform geeft de mogelijkheid om dit onderling te verhuren, compleet met verzekering en andere veiligheidmaatregelen.

INHOUD LEZING

Deze lezing gaat over e-commerce en fotografie. En de werking van PicturePresent en Gearbooker.

Wat is de meerwaarde van PicturePresent?  Een fotograaf maakt graag en veel beelden. Maar in welke mate kan hij deze op een makkelijke manier ook commercialiseren. Wat zijn de mogelijke kanalen en mogelijkheden? Hoe kan dit op een handige manier gerealiseerd worden?

Wat is de meerwaarde voor Gearbooker? Wanneer is dit handig voor creatieven en waarom zou je apparatuur huren (en verhuren) met collega’s onderling? Hoe past dit binnen de nieuwe economie?

INSCHRIJVEN LEZING

DATA - LOCATIE - INSCHRIJVING

De lezing gaat door op vrijdag 20 april 2018
Van 19u30 tot 21u00

Gebouw 5 Campus Cvo Coovi
E. Gryzonlaan 1   1070 Brussel

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Deze organisatie is een samenwerking tussen Cvo Coovi - Luca School of Arts Campus Narafi